Лечение на атопичен дерматит и дермалните филъри Perfectha

July 27, 2017 | Автор: | Публикувано в Здраве, Мода

Атопичен дерматит заболяване, което поразява и малки, и големи. Този вид дерматит е много неприятно физическо явление, както и естетичните му прояви не са никак предпочитани от мнозина. По своя характер дерматит и появата му са обременени с определени наследствени прояви и имат хроничен характер. Често пъти децата страдат по-масово от състоянието, докато възрастните в процент от поне 20% са засегнати. Естетически зачервените, болезнени, сърбящи и болящи петна по кожата на лицето и меките части на тялото – не са никак привлекателни и са повод за ниско самочувствие. Говорейки за естетика, просто процеса на стареене е доста притеснителен, защото е свързан с лицеви изменения, загуба на обем и бръчки преди всичко. За да се справим с този проблем, днес на разположение са дермалните филъри на Perfectha. Създадени в едни от най-качествените френски козметични лаборатории, те са удачното решение за подмладяване.

Атопичен дерматит прояви и методи за справяне с проблема

От научна гледна точка този тип дерматит се появява още в ранна детска възраст – около навършена половин годинка. В голяма част от случаите, както спонтанно се появява, така и спонтанно изчезва състоянието с израстването на детето до шестата му година. В даден процент от случаите, обаче това състояние си остава хронично за цял живот и причинява силен дискомфорт, сърбеж и неприятна болка. Не лекувано то е много сериозно и не бива да бъде пренебрегвано. Защо се появява дерматит от атопичен тип? Според специалистите това състояние до голяма степен има наследствена връзка, но имунната система и отговора в съзряващият период на детето, към околната среда, също изиграва своята роля. Хората страдащи от атопичен дерматит имат силни състояния на раздразнения по кожата. Понякога през нощта симптомите се влошават и сърбежа се увеличава. Раните по кожата на цялото тяло след 10 годишна възраст значително се увеличават и ако не се използва крем или лосион със специална формула – нещата са много критични.

Дали отвътре-навън или отвън-навътре се проявява състоянието не е важно – имунен отговор и увреждане на кожните клетки са налице, за да се появят сухите, зачервени и болезнени кожни рани. Бариерната функция на кожата е увредена и самите кожни клетки имат неправилна структура. Като едно състояние, което не се заличава, а само се облекчава и затихва с времето – удачния метод за третиране на проблема са най-често кремове и лосиони със специална формулировка. Атопиклер е специално формулиран крем, лосион и гел, който може удачно да се прилага – както при деца, така и при възрастни. Той бързо облекчава зачервяването, сърбежа, болезнената кожа и спомага за редуцирането на раните по кожата. Повърхностния кожен слой е загладен, подхранен и цялостен отново. В състава на крема не се съдържат вредните стероиди, елементи от животински произход, както и дразнещи парфюми и парабени. Просто адекватната грижа за лечение на атопичен дерматит.

Дермалните филъри Perfectha – най-доброто за придаване на обем и подмладяване, което може да намерите!

Дермалните филъри отдавна ударно се наложиха на козметичния пазар, сред дерматолози, козметици и кожни специалисти по подмладяване. Като цяло разпознаваме иновативни колагенови био стимулатори и качествени филъри на база хиалуронова киселина. Марката Перфекта е символ на качество и строг контрол. В лабораториите във Франция се синтезира хиалуронова киселина, като извличането и от животински източници е премахнато. Така алергии не могат да бъдат предизвикани, когато филъра се инжектира дълбоко под кожата, за да и придаде обем и да попълни бръчките. По своя характер хиалуроновата киселина е съставка, която е жизненоважна в човешкото тяло. Като такава, тази съставка присъства в голяма степен в кожните клетки и благодарение на нея човешката кожа е еластична, свежа и подхранена.

Силно омрежената структура на хиалурона спомага на повърхността кожата ни да бъде гладка, контурите на лицето да бъдат естествени и в голяма степен бръчките да се изпарят, като с магическа пръчка. С дермалните филъри Perfectha, можете успешно да оформяте скули, да придавате обем в областта на брадичката, на контурите на лицето и да оформяте желаните от вас устни. Всичко това се постига трайно, поне за година или повече, докато хиалуроновата киселина не се абсорбира по естествен път от самата кожа и клетките и. Един безболезнен, бърз и качествен начин да се подмладите и то веднага.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.