Акрилната вана – лека и удобна, и с много други предимства

August 2, 2016 | Автор: | Публикувано в Онлайн магазини

Мерките за безопасност в банята са част от главния въпрос за организацията на пространството и за обзавеждането в банята. В този смисъл, все повече се мисли за материали, които предлагат по-високо  ниво на безопасност за потребителите. Ваната е един от уредите, който трябва да се използва внимателно, защото носи потенциален риск.

Акрилната вана е решение, ако искате вана в банята си и тя да бъде достатъчно сигурна. Тяхната повърхност предпазва от подхлъзване и достатъчно добър избор ако търсите сигурност в тази посока. С няколко думи, нейното описание е: бляскава, гладка и приятна при контакт с кожата. Санитарният акрил е материал, който е устойчив на драскотини и удари, има добра дълготрайност и затова вече е все по-използваем за ваната.

Приятността при допир се засилва от факта, че това е термичен материал, т.е., дава усещане за топлина в контакт с тялото. Благодарение на белия си цвят, може да бъде съчетан с всякакъв тип санитарни уреди в банята. Като материал е податлив на дизайн и може да се създават интересни и вариативни форми. Затова могат да се намерят: акрилни вани със и без хидромасажни системи; акрилна свободно-стояща вана, кръгла акрилна вана, разнообразие от модели и форми.

Материалът е устойчив на корозия и е подходящ и за хидромасажни вани. Той не е порест материал и лесно може да се поддържа. Само с влажна кърпа и неутрален препарат и вода за изплакване. Много хигиеничен и абсорбиращ, предпазва хората откъм подхлъзване. Затова е много препоръчителен и се налага като стандарт във използването като материал за вана.  Ако търсите сигурност и приятно усещане в банята и то чрез специалната услуга на ваната, то една стилна вана от акрил е вашето решение.

Вижте специалните предложения в онлайн магазин Keramo-bg.com.

Тук ще можете да намерите голямо разнообразие от вани и душ кабини – ЛЕД хидромасажен душ панел, акрилни вани, акрилни хидромасажни вани, акрилно поддушово корито, алуминиев хидромасажен панел,душ кабини с две врати, овални душ кабини, мини басейни, луксозни душ кабини, парна душ кабина, паравани за вана, чугунена вана, преградни стени за плъзгане, стъклени паравани, хидромасажни панели и много други.

Тук може да търсите своята вана и душ кабина по размер, така ще спестите време и ще е много по лесно и удобно за търсене. Всеки наш продукт има описание за своя произход и производител. Така например ако имате предпочитание към даден производител, вляво на сайта има производител, кликвате на желания от вас производител и сайтът показва всички продукти на дадения производител.

 

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.