10 трика за вашата коса и грим с които да посрещнете новата 2013 година

Независимо къде смятате да прекарате последните минути на 2012 година , пред топлата камина във вашия дом, в по – тесен семеен кръг, или смятате да отидете някъде , отброявайки с приятели под ритъма на шумна музика последните минути на годината , Нова година е празник, който заслужава малко повече подготовка. С цел да Ви помогнем да изглеждате добре , сме подбрали няколко продукта , за вашата коса и грим, с които да се чувствате неотразими.

Ако сте фенове на популярната марка L’Oréal Paris , определено ще ви допадне най – новата иновация на марката. Лака за коса, който пуснаха, хидратира косата и едновременно с това защатава прическата ви. Нанася се преди изсушаване, поддържа косата мека и гладка. Ще можете да се порадвате на красивата си прическа през цялата новогодишна нощ.

Машата за коса е един от любимите инструменти на всяка жена. Ще ви отнеме не повече от десетина минути , да навиете косата си , правейки себе си красива и неповторима в навечерието на 2013 година.

Полирани нокти с пайети, последна тенденция в модата по отношение на вашия маникюр. Актуална, бляскава, неотразима в Новогодишната нощ.

Коректора, едно компактно решение, с което ще скриете всички дефекти по вашата кожа, или ще промените цвета на кожата под очите и ще посрещнете Новата година със сияйна и свежа кожа.

 Грима, не на последно място разбира се. Избора на цветовата гама оставяме на вас, според цветовете на тоалета и вашите предпочитания.

Червилото, също ценен аксесоар. Ако сте с любимия човек и наблягате на целувките в новогодишната нощ, или просто новата година е повод да дигнете чаша и да кажете  “Наздраве” , оставайки част от червилото си, избледнявайки на нашите устни, е хубаво то да бъде един постоянен артикул във вашата чанта.

Посещавайки неограничен брой партита, в навечерието на Новата година, искате да запазите своя грим и прическа. Един фиксиращ спрей в чантичката ви, сенки и огледалце са достатъчни, за да се запазите свежестта си през цялата нощ.

Късните вечери или вече ранни зори, често приключват с липса на каквата и да е мотивация за почистване на лицето. Тоалетно мляко и тампони за почистване са един задължителен аксесоар , който трябва да има всяка жена, уважаваща себе си на своето нощно шкафче. Отделете минута и почистете лицето си.

Вече 1 – ви януари.  Време за почивка, анализи на преживяното, усмивки  след красивите спомени, макар и уморени, отделете време за себи си и си направете една маска за лице. Кожавата ви е уморена все пак, нали така.

Забавлявайте се! Едно весело посрещане на новогодишните празници, ви желае екипа на магазин МОНИК.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment