Най-добрите телевизонни канали вече в интернет

В случай, че нямате кабелна или сателитна телевизия или пък имате само един телевизор вкъщи то интернет ви дава възможност да гледате най-добрите телевизонни канали от екрана на вашия компютър без да закупувате никакви допълни неща като тунер например. Дори може да спрете кабелната и да спестите някой лев като не давате  пари за IPTV или подобни услуги тъй като те ще бъдат предоставени напълно безплатно от вашия интернет провайдър а ако не то винаги може да посетите някой сайт за онлайн телевизия и да гледате на воля при това напълно безплатно.

В интернет може да гледате всички ваши познати и любими телевизионни програми  например Btv Action, Btv Comedy, Btv Cinema, ТВ7, Нова Телевизия, Планета, Планета Фолк и други. Всичко се състои в това да посетите сайт предлагащ списък с желаните от вас канали и да пуснете това, което ви се гледа. Един такъв добър вариант е http://onlinetv-bg.com/

Много семейства използват именно интернет като втори телевизионен приемник. Ако например използвате цифрова телевизия трябва да си платите за да вържете още един телевизор. Няма да имате такива проблеми ако пуснете онлайн телевизия защото бързо и удобно ще превключвате всички желани от вас канали директно от компютъра.

За качеството на телевизията по интернет можем да говорим много. То зависи най-вече от стрийминга но уверявам ви в повечето случай картината е бистра и няма насичане.
Единствените проблеми, които може да появят са когато вашата интернет скорост е прекалено бавна. В този сценарии са възможни прекъсвания и насичане.

Сайтовете за интернет телевизия като http://tvonline.bg/ например ни предлагат да гледаме не само Българските програми като Бнт, Бтв, Нова и други ами и чужди като например Animal Planet, Cartoon Network и тем подобни. Влезте в търсачката и потърсете вашата любима онлайн телевизия било тя наша или чужда такава.

За притежателите на лаптопи и нетбуци с интернет връзка можем да кажем, че в себе си те носят един портативен телевизор, който може да пуснат от всяка точка на света. Дори да сте на другия край на планетата пак може да гледате родния канал 1 или да си припомните за футболните дербита като стартирате Тв7. Забавлявайте се и бъдете здрави.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment