Можем ли да се доверим на нашия съновник?

Ролята на тайнствения съновник нарастна изключително през последните няколко години. Книжното издание се превърна в основна част от интериора на почти всяко спално помещение. Някои хора отричат необходимостта от съновник, а други не напускат дома си без да направят справка за значението на снощния сън.

Всеки човек сънува. Това е факт, който не подлежи на оспорване. Расата, възрастта и социалния статус не оказват влияние върху нашите съновидения. Някои хора казват, че те не сънуват, но това не е вярно. В зависимост от фазата и дълбочината на съня е възможно да не си спомняме нищо на сутринта. Когато решим да се посъветваме със страниците на някой съновник е добре да имаме предвид няколко неща. Първо – независимо от това, което прочетем не бива да вземаме крайни решения свързани със своя живот. Не забравяйте, че книгата е написана за хиляди хора с различни съдби. Тълкуването никога не може да бъде вярно на 100 процента! Преди да потърсите значението на своя сън се запитайте, дали вашата психика не е била повлияна от събитие или личност. Понякога, сънищата са отражение на изминалия ден и не крият дълбок смисъл. Ако сънят ви е изпълнен с отрицателна символика не привързвайте с негативните заключения. Известно правило е, че лошите сънища вещаят щастливи дни в реалността. На всеки се е случвало да сънува свои починал близък човек. Ако се допитате до своя съновник, той би ви отговорил, че ви предстой среща с приятел или някой, който не сте виждали отдавна. Не са редки случаите, в които се оказва, че сънят се сбъдва точно според тълкуването на нашия съновник. Според изследвания на психолози, човешката мисъл притежава силата да променя събития. Ако излезете от вкъщи с мисълта, че днес ще се случи нещо хубаво, то неминуемо ще бъде така.

Преди да се доверите на своя съновник помислете, дали си струва да си разваляте настроението с предсказание за неуспех в любовта или бизнеса. Ако пък книгата ви казва, че ще спечелите пари за кратко време, нищо не ви пречи да пробвате късмета си с лотарията.

Вече има много добри онлайн съновници, където може да проверите какво означават вашите сънища лесно и безплатно.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment