Модерно е да си модерен

   Вероника е от новото поколение,тази година завършва гимназия с висока конкуренция и продължава с високата летва в живота. Тя изглежда увеерена,модрна и това,което най-много впечатлява е стремежа към съвършеност в детайлите. Прическа, подбор на дрехи,дискретен грим съчетани  със собствена визия за нейното Аз.

   „ – Ще завърша с  отличен, но ходя допълнително на уроци,защото ще кандидатствам и с чужд език!”- задоволява любопитството ми за близкото бъдеще. Разбира се, има и приятел, с когото прекарва свободното си време и отношенията им са повече от хармонични. Питам се откъде се вдъхновява, толкова обезкуражително е понякога, когато си облъчен с битовизъм и рутина.

    „- В Интернет намирам всичко,което ме вълнува.Особено в модния портал FASHION.bg не само следя  абитуриентските  колекции,но и съветите за подходящо облекло за бал,храни за прекрасна фигура и идеи за направи си сам. Според модните тенденции хит са черното и бяло /http://news.fashion.bg/article/7066/20/modni-tendencii-prolet-liato-2013-London/, както и светлите цветове /http://beauty.fashion.bg/article/7295/35/efektnite-rokli-i-svetlite-tsvetove-abiturientki-toaleti-2013/ , но аз ще се доверя на рокля от български дизайнер,публикувана в портала.Няма да издавам повече!Ще те изненадам май месец!”

      Аз вече съм изненадана.Модерността е важна и лесно се постига,когато има модни портали,които те вдъхновяват да постигаш максималното в теб и около теб. Визията, знанието и релизацията ни  имат подходящия инструментариум ,който е по-достъпен от всякога. Разделям се заредена от срещата си с младото поколение и  вече съм решила, че ще бъда позитивна и модерна, за да вдъхновя и аз като Вероника някой,облъчен с битовизъм и рутина.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment