Летни цветя от Cvetensviat.com – зарадвайте любимите хора

December 12, 2012 | Автор: | Публикувано в Онлайн магазини, Услуги

През летния сезон има голямо разнообразие от красиви и ароматни цветя. Чудесен начин да изненадате любимите хора с онлайн поръчка и доставка на цветя и букети от магазини Cvetensviat.com. Можете да поръчате свежи цветя за доставка по всякакъв повод: рождени дни, годишнини, сватба или просто, за да доставите радост на любимия човек. Представяме Ви част от най – предпочитаните летни цветя.

  •  Роза

Най-красивите и най-често изпращани за доставка на цветя са розите. Те остават свежи през лятото, понеже изискват много слънчева светлина. Точно за това се чувстват най – добре на слънце и ако изберете рози в саксия красотата им ще се запази за по-дълго време, а домът или офиса ви ще бъдат изпълнени с прекрасен и свеж аромат.

  •  Фрезия

Фрезията е пролетно лятно цвете, което произхожда от Африка. Тези цветя са идеални за поръчка и доставка на дълги разстояния. Запазват дълго време своята свежест и аромат. Множеството пъпки цъфват една след друга и така цветето остава трайно максимално дълго време. Имат силно и свежо ухание, което често се използва, като ароматна нотка в марковите парфюми.

  •  Карамфил

Карамфилите често присъстват в поръчките за доставка на цветя, тъй като са свежи и красиви. Има много сортове карамфили, като особено популярни са малките растения в различни пъстри цветове с крехки стебла, които се отглеждат предимно в саксии. Считат се за летни цветя, понеже изискват много слънчева светлина, както и дренирана почва. Карамфилите в саксия остават свежи и цъфтят дълго време. Има и сорт карамфили, които са отглеждани специално за рязан цвят, те също са сравнително трайни цветя, ако са поставени във вода.

  •  Хортензия

Има нещо специално и различно в хортензията. Тя е съвкупност от струпани малки цветчета, като най – често срещаните цветове са бяло, розово и синьо. Много често цветарите използват съчетание от стръкове във всички цветове, така се постига пъстър и красив многоцветен букет.

  • Маргаритки

Маргаритките са летни цветя, особено популярни в Америка. От нея се правят много декоративни украси и се добавя, като акцент в букети с други видове цветя. Растат на светли места с богата и добре поливана почва. Маргаритките са свежи и красиви цветя и често да предпочитан избор от господата, които искат да зарадват своите любими.

Без значение какви цветя ще изберете факта, че сте готови да ги изпратите на скъп за вас човек е достатъчно мил жест, който ще бъде оценен от всеки. Не отлагайте възможността да зарадвате любимите си хора, направете го сега и вижте усмивките на лицата им с помощта на онлайн магазин за доставка на цветя и букети Cvetensviat.com.

Comments are closed.