Лесно и трайно отслабване

Съществуват редица начини за отслабване, но някои от тях целят мигновен ефект. Ако сте в добро общо здравословно състояние и имате спешна нужда бързо да свалите някой и друг килограм, следващите две предложения за отслабване могат да ви се сторят доста атрактивни.

Първата диета за почти мигновено отслабване е така наречената водна диета. Тя включва ежедневен прием на около 8 – 9 чаши вода. Хубаво е водата да е студена, за предпочитане от хладилник.

Чашите с вода трябва да се поглъщат в умерени количества, за да не натоварвате сърцето и през сравнително еднакви интервали от време. Изпивайте по една чаша вода преди всяко хранене или лека закуска – така ще потиснете апетита си и ще се чувствате по-заситени, което ще намали приема на храна, респективно калории, и ще спомогне за вашето бързо отслабване.Важно е да имате предвид, че не трябва да се добавят никакви подсладители или аромати към водата, която поемате. В никакъв случай обаче не трябва да замествате храната с вода.

отслабване информация
Информация за лесно и трайно отслабване

Препоръчително е да взимате и дневна доза мултивитамини, най-добре биопродукти, които да компенсират недостига на ценни хранителни вещества, витамини и съставки, вследствие на по-честото и обилно уриниране – резултат от голямото количество поета вода. За целта можете да посетите интернет страницата на един от големите български онлайн био магазини www.biomagazin.org и да се запознаете с актуалните предложения там в областта на био продуктите за отслабване.

Друга много ефикасна диета за бързо отслабване е тази със сок. Тя е широко разпространена в Холивуд и често се среща под наименованието холивудска диета. Въпреки че води до бърза детоксикация, тази диета обикновено е с продължителност от един до три дни.

Според тази диета за отслабване могат да се пият само плодови или зеленчукови сокове. Някои варианти на диетата допускат прием на витамини и други хранителни вещества, докато трета разновидност дори позволява едно хранене на ден. Соковете имат за цел да подпомогнат изчистването на токсините от тялото ви и спомагат за премахване на няколко килограма, но те са най-вече водно тегло от вашата маса.

Ако все пак не искате вашето тяло да страда заради поредната диета, която сте подели, то все пак подходящите био продукти ще ви помогнат да се справите лесно и бързо с излишните килограми и да си осигурите мечтаното трайно отслабване.

Директория за статии Blogomania.org