Как се прави печеливш уебсайт?

В днешно време солидното онлайн присъстиве е задължително условие за успеха на всяка една фирма.

Процентът на онлайн продажбите непрекъснато нараства, като въпреки непрекъснатите атаки от “загрижени за потребителя” институции и медии, българите все повече се доверяват на онлайн търговци и предпочитат този начин на пазаруване.

Огромна част от фирмите намират своите потенциални партньори и пазари след онлайн проучвания.

Хотелите и къщите за гости са обречени ако нямат собствен сайт, тъй като над 80% от потребителите правят своя избор след разглеждане и сравняване на оферти в Интернет.

Всичко това са добре известни факти.

Защо обаче много от фирмите в България все още нямат дори уебсайт?

Причините вероятно са много, но в повечето случаи нещата опират до неинформираност и липса на професионализъм в правенето на бизнес.

Дори и тези, които са си направили труда да си поръчат уебсайт, в огромната си част са спрели дотук. Сайтовете им са тотално неоптимизирани, не се актуализират, не се популяризират, и на практика не носят съществени ползи.

След внимателен анализ на пазара, група ентусиасти създадоха платформата BGWEBSITE.EU, която има амбицията да помага на бизнеса да подобри позициите си в Интернет пространството.

Комплексната услуга включва:

  • Изработка на уебсайт или електронен магазин
  • Оптимизиране на всички страници от сайта за търсачки като Google, Bing и Yahoo, по определени ключови думи
  • Ежемесечна поддръжка и оптимизация на сайта
  • Поддръжка и развитие на страници и профили в социални мрежи като Facebook, Twitter, YouTube, в т.ч. и ежемесечно привличане на таргетирани нови фенове на Facebook страниците
  • Провеждане на регулярни email кампании

От BGWEBSITE.EU гарантират на всяка фирма, която реши да ползва услугите им, няколко неща:

Работещ уебсайт, който се актуализира постоянно и привлича минимум 3 000 уникални посетителя / месечно още в първите месеци след пускане на сайта.

Активно присъствие на бранда в социалните мрежи и минимум 3 000 Facebook фена още в първата година от сключване на договора.

Присъствие на първа страница в резултатите от търсене в Google по поне 20 от 50-те ключови думи и фрази, по които се прави оптимизацията. (още в първата година от сключване на договор)

Следене и отговаряне на всички коментари, свързани с бранда във форуми, блогове и социални мрежи.

Доверявайки се на BGWEBSITE, фирмите си спестяват необходимостта от поддръжка на персонал, ангажиран с онлайн маркетинг.

 

//

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment