Как правилно да изберем размера на модерните детски обувки?

Правилният избор на размера детски обувки е много важен, за да може малките Ви сладури да се чувстват комфортно по време на игри и забавления с приятелите си. Важно е да запомнете, че възрастните можем лесно сами да изберем кой размер ни е удобен, докато при децата това не е така. Те все още не могат да ни обяснят дали избраните модели обувчици са им комфортни и дали са техния размер. Ето защо е важно да се научим правилно да избираме размера на децата си още с появата им на бял свят. Правилният избор е отлична основа, на която да стъпите, за да сте сигурни, че децата Ви няма да имат проблеми, когато поотраснат.

Ако се намирате в магазина, то най-лесното решение, за да се убедите, че размера идеално подхожда на крачето на детето Ви – това е да извадите стелката и да дадете на детето Ви да стъпи на нея. Идеалният размер е, когато детето има около един сантиметър свободно място за крачето си. Така то ще се чувства комфортно и удобно. Освен това сигурно сте забелязали, че на пазара се предлагат различни обувки за деца, тоест за тесни крачета и за по-пълнички. Това също е важно при избора. Ако детето Ви има тясно краче, то дори и да изберете верния размер на обувки за по-плътно крачета, то няма да се чувства удобно и комфортно в тях.

Ако детето е по-голямо, то е най-добре да премерите самата обувка и да натиснете, за да видите има ли свободно място за крачето. Можете също да помолите децата си да се разходят с тях, за да видите дали са им удобни. Запомнете, че не бива да закупувате тези детски стоки за 2 години напред, тъй като носенето на прекалено свободни обувки е не по-малко вредно от тесните и неудобни обувки.

Но ако по-някаква причина сте решили сами да купувате обувки на децата си, то ние ще Ви дадем няколко полезни съвета:

Като за начало е важно точно да измерите дължината на стъпалото. Разбира се това може да стане много лесно, а именно помолете детето си да стъпи на бял лист хартия и очертайте стъпалото му с молив. Важно е той да се намира вертикално на самата повърхност, на която правите замерването на дължината на крачето.

След това можете да запишете резултата, но можете също така да направите шаблон, който да използвате при покупката на обувки в магазините.

Дизайнерските модни къщи, които произвеждат обувки имат уеднаквени размери, което много ще Ви улесни и така ще можете да закупувате този вид детски стоки дори в големите онлайн молове. Обикновено размера се отбелязва като UK 6, UK 7 и така нататък. Изборът на обувки за децата Ви не е трудна задача, но за целта спазвайте горните съвети. Обличайте децата си стилно и модерно, но никога не пренебрегвайте комфортна и удобството.
Що се отнася до избора днес той наистина е много, ама много голям. С развитието на интернет технологиите днес е възможно да купуваме обувки дори без да ни се налага да излизаме от вкъщи. Днес имаме възможността да пазаруваме дори от всеки онлайн магазин в целия свят не само детски обувки или детски дрехи на едро и дребно, но всякакви стоки и продукти за малки и големи.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment