Как да привлека посетители към сайта ми?

Много фирми имат сайт, но реално не осъзнават че това не е достатъчно. Понеже за какво тие сайт ако нямаш посетители, които да го посещават и да разбират за услугите и продуктите, които предлагате.

На помощ на всеки един такъв сайт е сео оптимизацията. Това е процес при който чрез манипулиране и създаване на линкове към вашия сайт може да стане така че сайта ви да се класира при различни ключови думи и изрази. Когато някой потърси например климатици в интернет, google ще покаже вашия сайт сред първите резултати. Специално думата “климатици” е силно конкурентна дума и резултатите трудно се постигат.

Всеки бизнес е в различни ниши, някои са силно конкурентни други са слабо конкурентни. В повечето случаи комерсиалните думи и са заети заради голямата надпревара в тази среда. Но има свери които още не са силно конкурентни и е лесно да се постигнат резултати.

И както се вижда изработката на сайт не е всичко.

Сео оптимизацията основно се извършва чрез създаването на статии в директориите за статии с линкове към сайта, който се оптимизира. Публикуването му в социални мрежи и директории за сайтове. Също така се използват и линкове видими на целия сайт при всички страници или така наречените футър линкове. Те са с най-голяма сила и ефект но най трудно е да се сдобиете с такива линкове.

Сео оптимизацията е бавен процес при който трудно се постигат резултати. За арпед този процес ще става по-бавен и по-труден. Всеки месец Google актуализират своите алгоритми и правят трупането на качествени линкове по-трудно и по-трудно. Поради тази причина, който започне да прави оптимизация по-рано ще бъде с голямо предимство пред конкуренцията си.

Услугите на Dvizia.com включват и този тип услуги, като вие заплащате след постигане на резултатите. Тва което важно да се знае е че е възможно при неправилно правене на оптимизация вие да навредите на сайта и той да бъде наказан от google. И вашия сайт да спре да се показва в резултатите на google при търсене на каквато и да е дума или фраза.

Последна актуализация: 18 декември 2020 г.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment