Женско списание “Красива жена”

Имаме удоволствието да Ви представим онлайн женско смисание “Красива жена”. Онлайн изданието е достъпно до български и чуждестранни граждани от следния адрес: www.krasivajena.com

Най-общо казано това е една общност с предприемчиви дами, споделяйки най-актуалните модни тенденции, кулинарните вълшебства, начините на комуникиране, обществено значими теми и други. онлайн списание за жената

Кой може да се присъедини към онлайн изданието?

На този въпрос отговаряме: Всеки е добре дошъл. Всяка дама може да допринесе за проекта с полезна информация, като сподели своя опит. Интересно е да знаете, че ежедневно при нас се присъединяват минимум 10 дами, като броя прогресивно расте.

Към края на 2012 година стотици дами споделят своя опит, битието си, помагат ни да осъвършенстваме в домакинството, в маниерите си, помагат ни да изглеждаме по-красиви и усмихнати.

KrasivaJena.com е Списание за жената. Предлага също така висококачествени и ефикасни диети за лесно и дълготрайно отслабване, отстраняване на ненужните мазнини от тялото, за стягане на задните части и бедрата, както и за здравословен начин на живот.

Възползвайте се от нашите услуги, посетете ни, ако ни харесате, задължително обърнете внимание и на страницата ни във фейсбук. Там всеки може да споделя своите прически, нови дрехи, чанти, аксесоари и други.

За финал пожелаваме на зрителите на Блогомания весели празници и една наистина успешна и щастлива нова 2013 година

До нови срещи – очакваме Ви…….

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment