Автомобили под наем

Специализираните фирмите в България предлагат вече над 20 години на своите клиенти коли под наем (рент а кар) за бизнес цели, сватби, делегации, туризъм, трансфери при следните изгодни за клиента условия:

– разнообразна гама от модели автомобили под наем: Mercedes, Audi, Toyota, Opel, Seat, Peugeot, Reanault, VW, Land Rover и много други
– отстъпки за редовни клиенти и многократни наемания
– без ограничение на изминатите колометри
– възможност за ползване на автомобила извън границите на България
– при заявка за ползване на автомобил над 3 дни, той се доставя на адрес посочен от клиента безплатно за рамките на София, Бургас, Варна и морските курорти
– ползване услугите на квалифициран водач на МПС (шофьор под наем)
– възможност за резервация на кола по телефон, факс или електронна поща
– GPS навигация

Ако искате да се насладите на красотите на българската природа, наемете кола под наем. Избирайки автомобил под наем, Вие си гарантирате качество на изгодни цени. Рент а кар е необходимо, както при бизнес пътувания, така и при почивка със семейството или с приятели. За нас е изключително удоволствие да Ви осигурим транспорт за всякакви цели, било то почивка, командировка или екскурзия. Наемете колата, която отговаря на изискванията Ви.

Основен приоритет е вслушване в препоръките на клиентите, които могат да разчитат на нас и на пълно съдействие в случай на проблемна ситуация. За нас е удоволствие да бъдем Ваши партньори и да Ви съдействаме за спокойно и комфортно пътуване. Не губете време, наемете кола!.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment