Пътна помощ-бързина и качество на най-ниска цена!

January 25, 2016 | Автор: | Публикувано в Услуги

Пътна помощ в град София на най-ниската цена ние залагаме на бързина и качество в предлаганите услуги.

Предлагаме следните услуги:

Репатриране на леки коли. Ако сте закъсали или катастрофирали с автомобила си не се колебайте, а ни потърсете нашия екип ще се отзове на момента при вас, ако разстоянието за репатриране е под 1 километър предлагаме промоция за 30 лева. При проблем в задвижването на колелата на повредения автомобил се налага изтегляне с лебедка което ускапява услугата с 5 лева, пътна помощ е снабдена с всякакъв вид инструменти както и специални крикове ако се наложат някакви ремонтни дейности на пътя. Специалистите който работят при нас са специалисти по техническата част на колите.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

Репатриране на супер ниски коли:

пътна помощ за ниски коли и спортни

пътна помощ за ниски коли и спортни

Пътна помощ предлага репатриране на супер ниски, луксозни и спортни коли който не могат да бъдат репатрирани от обикновенните пътни помощи защото са много ниски и могат да повредят колата ви допълнително и сериозно ако спукат картера например двигателя ще остане без масло и може без да разберете да го блокирате.

Пътна помощ предлага услугата транспорт на нов внос коли и джипове, ние сме организация която гледа да улесни напълно нашите клиенти и затова отскоро предлагаме и пълно съдействие при регистрация в кат на колата ви , има вариянт и да ни направите пълномощно и ние да направим цялата регистрация след което да върнем колата на адреса ви готова напълно регистрирана.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.