Важни правила за приготвяне на компот

February 25, 2013 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство, Друго, Здраве

Много български семейства обичат компот и поради тази причина ние ще представим няколко важни правила за неговото приготвяне. Все по-често ставаме свидетели на хора, които търсят решение при варене на компоти и ние от Sgotvi.com реагираме мигновено на молбите им;

– Първото важно правило за приготвяне и сваряване на компот е намирането на подходящ съд. Съветваме ви той да бъде от неръждаема стомана или алуминий. Най-доброто решение си остават емайлираните съдове, които горещо препоръчваме.

– За да стане компотът както трябва варете на слаб огън.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

– Компотите приготвени от плод с костила е добре да бъдат употребени преди изминаването на 12 месечен период. По-късната им консумация крие риск от заболявания на стомаха заради повишената киселинност.

– Ако искате да запазите витамините във вашия компот, по време на варене прибавете към сиропа му лимонова киселина.

– Добрият компот от сушени плодове се вари около дванадесет часа преди да бъде поднесен на трапезата ви. Така той е по-вкусен и годен за употреба.

Очаквайте още рецепти за приготвяне на компоти и сокове за цялото ви семейство. Нашият сайт се старае да разгърне потенциала си и да ви осигури най-добрите кулинарни трикове. Благодарим ви, че ни посетихте и до нови срещи отново на познатото място.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.