От къде и защо да изберем Opel и Chevrolet?

June 30, 2013 | Автор: | Публикувано в Авто-мото свят

Без съмнение в днешно време да живееш без наличието на личен автомобил си е истинско предизвикателство. Собственото возило в наши дни е приело статут на необходимост, а не на ненужна глезотия. Ако все още нямате автомобил или искате да смените стария, съветваме Ви да се обърнете към услугите на официалните вносители в страната, част от които е и официалният вносител на Opel и Chevrolet за България – Ауто Виа, Стара Загора.

Защо да се спра на Opel и Chevrolet?
Причините, поради които да изберете някоя от въпросните марки са безброй много, като и при двете качеството и удобството са гарантирани. От едната страна Opel Ви предлага гарантираното немско качество и прецизност, а от другата стои най-разпространената марка на „Дженеръл Мотърс” – Chevrolet. И двете ще Ви осигурят комфорт и сигурност, в моментите, когато прекарвате времето си в колата. Ако сте имали възможността да покарате някой от моделите на Opel и Chevrolet, убедени сме, че сте останали с добри впечатления.

Какво по-добро ще ми предложи официалният вносител?
Но когато правите толкова скъпа инвестиция, каквато е покупката на автомобил, трябва да сте убедени, че возилото, което закупувате, е в добро състояние. Тук полезен може да Ви бъде официалният вносител на Opel и Chevrolet за България – Ауто Виа, Стара Загора. Когато закупувате автомобил, било то нов или втора ръка, трябва да можете да разчитате, че ще бъдете правилно насочен и добре информиран. Винаги трябва да се интересувате дали ще Ви бъде предложено гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване. Да знаете, че официалният вносител на Вашия Opel или Chevrolet винаги при нужда ще Ви предложи резервни части за Вашия автомобил, е също успокоителна новина. Искайте да Ви бъдат предлагани дори тенекеджийски и бояджийски услуги. Възможността да сключите на място застраховки Гражданска отговорност и Каско също е добра и ще Ви спести доста време. Да не забравяме, че закупуването на автомобил от официалния представител означава възможност за изплащане на автомобила на лизинг, а също така и удължена гаранция на Вашия автомобил, бил той Opel или Chevrolet.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

Не се оставяйте да бъдете лъгани. Когато купувате толкова скъпо нещо като автомобил, изисквайте да Ви бъде предлагана цялата гама от услуги, необходими Ви да поддържате автомобила си и да се чувствате на сигурно и комфортно в него. А както разбрахме, закупуването на Opel или Chevrolet от официалния вносител за страната, е най-доброто, което можете да направите за себе си и семейството си.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.