Какво представлява SEO хостингът?

February 25, 2014 | Автор: | Публикувано в Интернет

Ако това е първият път, когато четете за SEO хостинг, вие вероятно се чудите какво общо има оптимизацията за търсачки с уеб хостинга. Накратко казано, тази услуга се използва за многобройни IP хостинг решения от фирми, работещи с частни блог мрежи, състоящи се от голям брой домейни, които обикновено се използват за изграждането на линкове (това се счита за сива или черна техника в SEO средите). Тук важното е обектите да се запазят разделени един от друг на различни IP адреси, тъй като този факт прави изградените връзки да изглеждат по-естествени за търсещите машини, а това поддържа мрежата от сайтове в безопасност. Ако множество домейни споделят един и същ IP адрес, те не изглеждат естествено изградени, така че стойността на връзките между тях ще бъде значително намалена в Google и останалите търсачки.

SEO хостингът предлага на всеки домейн собствен IP адрес, който има най-малко един уникален клас. Нещо повече – всъщност можете да избирате класовете, които желаете да бъдат причислени към вашия сайт. В резултат на това е редно да извършите някои проучвания, за да можете да направите информиран избор, когато селектирате подходящите класове. Накратко казано, всеки адрес съдържа четири различни области, като всяка област има най-много три цифри. Тези области се наричат още IP класове и са етикетирани като A, B, C и D. Важно е да се отбележи, че много хостинг сървъри имат едни и същи цифри от клас C. Ето защо търсачките обикновено стават подозрителни спрямо качеството и репутацията на интернет страниците, които се намират на тези сървъри. Но при SEO хостинг плана вие ще получите IP адрес с уникални цифри в зоната на клас C, а дори и в областта на клас B.

Друг важен факт, който собствениците на частни мрежи за изграждане на линкове знаят, е, че Гугъл и другите търсачки могат да проследят и да свържат интернет страниците чрез информацията за контакт на домейните им. Ето защо е силно препоръчително да се използват различни имена и данни за връзка при регистрацията на домейни, особено ако се търси създаването на мрежа от свързани сайтове, предназначени за SEO оптимизация. Освен това не само, че SEO хостинг компанията, която е домакин на вашите наименования на домейни, ще ви предостави няколко различни адреса, но и ще ги разпространи в различни места. Когато избирате такъв доставчик, се уверете, че селектирате този, който може да ви осигури възможно най-много възможности за IP класове за акаунта ви. По този начин няма да се налага да плащате за нов допълнителен адрес всеки път, когато добавяте нов домейн.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

SEO хостингът обикновено идва и с по-надеждна поддръжка, в сравнение с обикновените алтернативи. В допълнение към предлагането на 24/7 поддръжка за клиенти, някои от тези фирми ще отидат и по-далеч, като ви предложат и въведение в SEO, както и да ви помогнат в приложението на тези техники за оптимизация на вашите сайтове, така че да можете да подобрите възможно най-скоростно класирането си. Времето за настройка за SEO хостинга е малко по-дълго, защото съществуват повече аспекти, които трябва да бъдат взети под внимание при създаването на нови акаунти. Също така разходите за този вид услуга са обикновено по-високи. Въпреки това в дългосрочен план резултатите могат да са наистина много добри и да оправдаят вложените време, пари и усилия. Особено ако работите с голяма мрежа от домейни за целите на линк билдинга.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.