Как да изберем интериорни врати?

July 18, 2017 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство, Интериор

Във времето, в което живеем има голямо разнообразие от всякакви продукти на пазара. Благодарение на отворените международни пазари, човек може много по-лесно да стигне до по-качествена стока или проста нещо различно като дизайн, от предлаганото, в държавата, в която живее. Същото е и с вратите. В тази статия ще прочетете как да разберем кои са най- подходящите.

На първо място трябва да изберете подходящата фирма, която да ви осигурява монтаж, доставка и разбира се гаранция на изделието. Липсата на гаранция трябва да ви бъде като червена лампичка, сигнализираща, че нещо не е наред. След това разберете какви са цените на различните врати и имайте в предвид, че това е инвестиция в дългосрочен план. Не рискувайте за да спестите 20-30 лева да имате после главоболия с подмяна. Доста често за тази дребна сума, разликата в качеството е огромно, може да стигне до 5 години разлика във времето за експлоатация. Едвали ще искате да сменяте врати на всеки 4-5 години.

Трябва да съобразите и това, че Вашите интериорни врати са част от декорацията на дома, офиса, заведението или офиса. Натуралните дървесни цветове създават уютна атмосфера. Тъмните внасят аристократично усещане, а с по-нестандартните разцветки може да модернизирате интериора. Има голямо разнообразие от материали, цветове и дизайни за създаване на максимален уют. Не слушайте другите хора, спрете се на това, което ви „хваща окото”. Все пак вие ще ги гледате всеки ден.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

Ако се спрете на врати изработени от HDF плоскости трябва да знаете, че това е висок клас пресована дървесина, издръжлива на удар. Обикновено този тип врати са подсилени с уребрение и масивна рамка. За този вид материал е писано много, но най–важното е , че е здрав и гарантира стилен завършек на жилището. Също така HDF плоскостите могат да бъдат „облечени” с различни материали – PVC фолио и ламинат например.

Задължително трябва да се вземе под внимание и монтажа. Вратата ще е качествена ако е монтирана правилно. Некачествения монтаж може да доведе до проблеми с шумоизолацията, топлоизолацията, устойчивостта и други. Може да провисне крилото, да се нарани подовата настилка. Или чисто естетически да не ви допадне. И най-красивата врата монтиране погрешно ще изгуби блясъка си.

Вашите врати могат да се отварят навън, навътре или да се плъзгат. Всичко зависи от вас. Всеки един вид отваряне е индивидуално и може да ви бъдат обяснени подробно всички възможности. Просто отидете на място в офис, едни квалифицирани служители ще ви насочат с лекота.

Ако сте закупили жилище в нова кооперация се уверете, че в помещенията не е прекалено влажно, че стените и подовете са сух и чак тогава започнете с монтажа.

Това бяха нашите съвети за избор на интериорни врати. В заключение можем да добавим, че при избор на врати е добре да са съчетани цветово с настилките и цвета на стените.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.