Адвокати и сие-предлага напълно безплатна правна защита на пострадал при пътни инциденти, трудова злополука

January 25, 2016 | Автор: | Публикувано в Друго

Адвокати и сие е адвокатска колегия занимаваща се с пострадали хора в катастрофа или трудова злополука.

Адвокатска колегия предлага защита напълно безплатно на хора пострадали при катастрофи и трудови злополуки независимо дали те са имали вина или не.

С какво се различават Адвокати и сие от останалата адвокатска колегия?

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

Различаваме се с това, че при нас са събрани най-добрите строго специализирани юристи в защита на хората пострадали при птп или трудов инцидент.

С какво гарантирате, че сте най-добрите?

Адвокатска колегия Адвокати и сие гарантира за успеха ви с това, че не изисква от своите клиенти абсолютно нищо, а точно обратното ние поемаме всички разходи както по делото така и вашите за транспорт и т.н. което гарантира вашия както и нашия успех, защото времето ни е много скъпо и не можем да си позволим да го изгубим!

Защита на пострадали при катастрофа:Катастрофа

Адвокатска колегия адвокати и сие вече повече от 10 години няма изгубено дело в тази специалност нашият екип е първия който започва борбата с застрахователната мафия в България и успяваме да я спечелим.Само за изминалата 2015 години сме спечелили над 20 дела на всякакви наши клиенти пострадали при птп.

Пострадали при трудова злополука.

Пострадали сте по време на работа,счупили сте рака,таз или някоя травма обадете ни се и ще ви помогнем да изкарате сериозна сума пари обезщетение за вашите травми, в нашата практика нямаме загубено дело в тази специалност защото нашия екип от високо квалифицирани юристи.trudova-zlopoluka

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.