5 въпроса, които си задавате при избора на Интериорна врата

May 19, 2017 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство

Една от най-важните съставни части на цялостната визия на дома е избора на врати. Първоначално всеки подценява избора, смятайки го за нещо обикновено, което ще свърши на бързо. Именно подценяването на ситуацията е най-голямата грешка, която може да се допусне.

В тази статия ще наблегнем на най-често срещаните въпроси, които един бъдещ клиент си задава за да направи правилния избор при покупка.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

На първо място като важен фактор при бъдещия избор на врата са Размерите. Основните габаритни размери при интериорните врати са 68/78/88 – 201 см (крило + каса) при безфалцовите врати и 64.8/74.8/84,8-199.5 см при фалцовите. Когато се извършва оглед, трябва да се допитате до консултантите какви трябва да бъдат най-подходящите отвори за да имате добре изглеждащи напаснати сглобки на вратите. Не трябва да се забелязва снаждането, защото знаейки за него, погледът ви ще е винаги там. Не рискувайте с по-малки размери от необходимите, за да спестите малка сума пари, по-добре оставете решението в ръцете на специалистите.

На второ място важно е да съобразите помещенията като широчини и височини, дали мястото ще има влага или директно ще има мокрене към вратите. Това е един много важен фактор при избора на подходящи за вашия дом интериорни врати в Бургас.

На трето място по важност е какви цветове да изберем? На пазара има богат избор от най-различни цветови гами за интериорни врати. Най-правилният избор е да съобразим дали избраният от нас цвят ще пасне като десен на интериора в съответното помещение и като цяло в жилището. Трябва да съобразим цветовете дали са от топлата или от студената гама. В акцента на вратите трябва да се заложи на ярък контраст между под, врати и стени. Или в другия случай на сходен в същия десен цвят. Не забравяйте да се допитате и до тези, с които живеете заедно. Ако няма разбирателство, целия ефект от освежаването на дома ще се обезсмисли.

На четвърто място сме заложили избора на Модел….Това е един от най-съществените въпроси след избора на цвят. Да съобразим линията, в която е заложена като шарки визия на дома. Ако избора на мебели, техника и аксесоари е решен в прави линии е добре да изберем врати с такива десени. Ако сте заложили на по-нестандартни шарки и десени е добре да изберете модели в тази линия. Важното е да си пасват.

И на пето последно, но не по-важност място е каква цена да изберем за желаните врати, или по-точно какъв ценови диапазон да заложим като отношение цена-качество. На пазара има всякакви марки, производители и вносители на врати, но като цяло най-важното което трябва да съобразим разбира се, това е бюджета, който сме си предвидили, както и всеки един от по-горе изброените въпроси да съчетава всичко това, което ни е нужно.
Най-добре се доверете на добре познат вносител, с отлично реноме.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.