5–те най-популярни търсачки в интернет

August 26, 2016 | Автор: | Публикувано в SEO оптимизация, Интернет, Маркетинг

 

SEO оптимизацияНай-вероятно всички се досещат, коя е най-популярната търсачка, когато става въпрос за SEO оптимизация. Точно така – Google е на първо място в световен мащаб, а ние ще ви покажем и останалите четири най-използвани в САЩ:

  1. Google

С 1.6 билиона уникални посещения месечно, търсачката притежава 72.48% пазарен дял от онлайн търсенето в глобален мащаб и се е превърнала в гигант в света на SEO оптимизацията.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------
  1. Bing

Втората най-популярна търсачка има едва 400 млн. уникални посещения на месец, но може да се похвали с по-добър алгоритъм на търсене на видео материали от самия Google и чудесна функция, която подчертава най-добре класираните изходящи връзки от въпросния сайт.

  1. Yahoo

Yahoo има 300 млн. уникални посетители месечно и беше закупен от Verizon за 4.8 млн. долара, като в близко бъдеще се планира да се слее с AoL.

  1. Ask

Търсачката има 245 млн. уникални посещения на месец и се счита за доста добра при специфичните въпроси.

  1. Aol Search

Тази търсачка има 125 млн. уникални посещения на месец и навярно ще придобие нов изглед, след се слее с Yahoo.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.