4 страхотни SEO съвета от един необикновен блогър

October 26, 2016 | Автор: | Публикувано в SEO оптимизация

 

Брандън Гейл е изключително популярен блогър, който стана извествен с неговия The Blog Millionaire, вдъхновяващата му история и ефективните практики, които предлага на читателите си.

С 2 млн. уникални посетители месечно, блогът на Брандън Гейл съдържа изключително полезна информация за напреднали и начинаещи блогъри, които искат да черпят опит от успешния бизнес ентусиаст.

-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А------------------- Бизнес каталог B2B ВИПС БГ
Важно! В случай, че имате нужда от професионални SEO услуги и платени публикации в силни сайтове, без значение от тематиката, то можете да ни пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се свържете с нас на GSM: 088 999 62 62
-------------------Р-Е-К-Л-А-М-А-------------------

Освен със съветите си за изграждането на перфектен блог, Гейл е популярен и с SEO препоръките, които споделя чрез различните си курсове и публикации.

Ние ви представяме 4 SEO тактики за повече трафик към сайта ви, които самият блогър практикува от години:

  1. Анализът на ключовите думи е с огромна тежест и същевременно най-сложният процес в изграждането на правилна SEO стратегия.

На първо място е изборът на ключови думи, спрямо които ще се създава съдържание. След това е анализът на съответните ключови словосъчетания и до каква степен са популярни те за потребителите. За тази цел, блогърът препоръчва да се използва инструментът SEMRush.com.

  1. Разбира се, след селектирането на точните ключови думи, следва подбирането на точни загалвия, които да включват ключовите словосъчетания.

Брандън Гейл съветва, да ключовите думи винаги да бъдат базата за създаването на атрактивни и успешни заглавия.След като сте избрали и заглавието, време е да добавите номериране на параграфите или подзаглавията. Не забравяйте да включвате цифри във вашите публикаци и да структурирате ясно текста.

  1. Атрактивното съдържание

Изображенията са първото нещо, което се забелязва в дадена публикация. От това следва и огромното значение на атрактивната визия на вашето съдържание. Правилната SEO стратегията е подплътена с голямо количество качествени и забавни изображения, видеа и инфографики. Не подценявайте първостепенното значение на визуализациите в съдържанието ви. Колкото и интересен и полезен да е текста, то първоначалният интерес се базира на изображенията.

  1. Беклинковете

В последно време окончателно се разбра, че качеството превъзхожда количеството многократно. Което означава, че дори няколко качествени линка от силни сайтове могат да се отразят изключително благоприятно върху класирането ви в търсачките. Брандън Гейл изпозлва създаването на оригинални инфографики, за да привлече внимание и трафик към блога си, от което следват и нарастващите беклинкове от вече заинтересовани потребители.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.