Маркови рамки за очила

Очилата  са един от най-важните модни аксесоари. Едни добре подбрани рамки могат да подобрят значително вашия стайлинг и да предизвикат възхищението на околните. Подборът на подходящи за вашето лице рамки е често доста труден процес. Вероятно мнозина са обикаляли с дни магазините за оптика, в желанието си да направят най-добрия избор. Много са факторите, които следва да се отчитат: форма на рамката, материал от който е направена, здравина, размери, цвят и т.н.

 

 

Много от тези въпроси отпадат, когато решите да се спрете на дизайнерски рамки. В този случай би следвало да отпаднат опасенията ви за здравина, еластичност и качество на материала, от който са изработени рамките. Почти всички топдизайнери включват тази продуктова група в колекциите си. Сред модните диктатори в този клас са  Ray Ban, Tom Ford, Armani, Oakley, Guess и други.

Модели на всички тези марки вече могат да бъдат поръчани онлайн от сайта Outlets.BG.

Онлайн аутлетът предлага над 500 модела диоптрични рамки от нови и аутлет колекции на 15 от водещите световни дизайнери. Цените варират от 40 до 240 лева, като всички модели са с гарантирано оригинален произход. На сайта ще откриете дамски, мъжки и унисекс модели рамки.

Ако сте решили да си поръчвате очила, задължително се запознайте с моделите, които OUTLETS.BG ви предлага. Дори и да не поръчате онлайн, ще добиете реална представа за модните тенденции, налагани от световните дизайнери.

Освен рамки за очила, онлайн магазинът предлага дамски, мъжки и детски дрехи от дизайнерски колекции, както и маркови обувки,  чанти, бижута, часовници и други модни аксесоари.

Доставката на всички продукти отнема от 3 до 7 работни дни, като поръчки над 100 лева се доставят безплатно.

OUTLETS.BG работи с партньорски аутлети във Великобритания и Франция.

Всеки клиент има правото да прегледа и изпробва стоката,преди да плати за нея. Потребителите са защитени и от Закона за електронната търговия, който им позволява да върнат всяка закупена стока в 7 дневен срок, без да дължат обяснение за решението си.

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment